Pogled na Sarajevo s nebeskog vidikovca!

Posebnu atrakciju Avaz Twist Tower-a predstavlja vidikovac na 36. spratu veleljepnog nebodera, sa kojeg se s visine od 142 metra pruža veličanstven i do sada neviđen pogled na bh. prijestolnicu.

Dolazak na sami vrh omogućen je uz pomoć više super-brzih liftova renomiranog svjetskog proizvođača “Kone”, od kojih su dva zatvorena i tri panoramska, koji predstavljaju nezaboravnu vožnju brzinom od pet metara u sekundi. Vožnja i sam pogled iz kabina liftova dok idete ka vrhu je poseban doživljaj.

Cijena ulaza za jednu osobu iznosi 5 KM (pet konvertibilnih maraka). Plaćanje se vrši isključivo u domaćoj valuti na samom izlazu na vidikovac, ispred kojeg se nalazi tripod automat za kovanice.

Plaćanje za veće grupe gostiju se može izvršiti na recepciji objekta. Također, na vidikovcu posjedujemo dalekozore pomoću kojih možete razgledati glavni grad.

Cijena upotrebe dalekozora iznosi 1 KM (jednu konvertibilnu marku). Posjetioci, osim vidikovca, imaju priliku posjetiti ekskluzivni restoran na 31. spratu kao i caffe bar na 35. spratu.

Dobro nam došli!